mandag den 14. januar 2013

Ovnstegt Flæsk med Persillesauce


Ingredienser:
 
700 g. flæsk i skiver
Salt og Peber
 
Kartofler (skrællede)
Persille
2 spsk hvedemel
Mælk

Fremgangsmåde:
Bank flæskeskiverne lidt flade , og læg dem i en bradepande med bagepapir. Drys med salt og peber. Sæt dem i en forvarmet ovn på 225 grader, på midterste rille. De skal stege ca. 30 minutter - Midtvejs tager du bradepanden ud, vender flæsken og hælder fedstoffet fra (gem det til saucen).
 
Imens flæsken er i ovnen, koger du kartoflerne møre. Dette tager ca. 20 minutter.
 
Fedtstoffet du har hældt fra, sier du over i en gryde. Tilsæt hvedemelen og rør delene sammen. Varm massen op og når det er jævnt, tilsættes mælken, mens du pisker,  indtil du har en mængde sauce i den rette konsistens. De sidste par minutter tilsætter du den hakkede persille og smager til med salt og peber.
 
Tag flæsken ud af ovnen, hæld vandet fra kartoflerne og anret på tallerken.
 
Velbekomme...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...