fredag den 17. februar 2012

Hjemmelavede Bløde Burgerboller

Til den planlagte Pulled Pork, skal der serveres burgerboller. Man kunne lave snigeren, og gå ned og købe dem... men nu er vi igang, og skal derfor prøve at bage dem selv.. succeskriteriet er, at de skal være bløde og uden "franskbrødsskorpe"...

Da vi helst vil tilbringe mest mulig tid sammen med vores gæster, forbereder vi så meget som muligt dagene i forvejen. Disse bages dagen før de skal spises, og opbevares i en brødkurv med en pose hen over, da de først er kølet helt af...!

Portionen rækker til ca. 15 store boller:


Ingredienser:
2 dl vand
2 dl mælk
80g gær
70g sukker
2 æg
8g salt
900g mel
160g bagemagarine
sesam til drys

Fremgangsmåde:
Lun vand og mælk og rør gæren godt ud. Tilsæt resten og kør dejen i røremaskinen.Lad dejen hvile et kvartér.

Skær ud og rul til boller. Læg dem på en bageplade og lad dem hvile ca. 5 min. Tryk flade, pensl med æg og drys med sesam på.

For at de skal bevare fugtigheden og blive bløde, skal du nu lade dem hæve under et stykke plastik. Oven på plastikken lægger du et rent viskestykke og lader bollerne stå til hævning i en time. Herefter bages de i en forvarmet ovn på 220 grader i ca 10 minutter.
... Benvenuto...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...