fredag den 17. februar 2012

Chilisyltet Agurkesalat

Endnu mere forberedelse til Weekendens familiekomsammen. Vi skal nemlig have pulled Pork, og hertil har jeg tænkt mig at servere chilisyltet agurkesalat - da de fleste elsker stærk mad - og det umiddelbart passer super fint til resten af menuen


Ingredienser:
1 stor agurk med enderne skåret af
1½ dl vand
3 dl lagereddike
3/4 tsk salt
8 spsk sukker
30 peberkorn
2 flækkede chilier med kernerne fjernet
 
Fremgangsmåde:
Skær agurken i passende skiver - mine er lidt tykke, da jeg godt kan lide dem med bid i. Rengør et stort glas og steriliser det med kogende vand (husk også låget..!). Læg agurkeskiverne i glasset og fordel chili stængerne jævnt i glasset.
 
Kog en lage op af vand, sukker salt, peberkorn og eddike. Når sukkeret er helt opløst, og lagen har kogt et øjeblik, hældes den i glasset, hen over agurk og chili. Luk glasset med det samme, så varmen forsegler indholdet. Stil det i køleskabet minimum 24 timer. Herefter er de klar til servering.
 
...Velbekommen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...